Panelová diskuze Etika v procesu castingu v české audiovizi

Jménem Herecké asociace a Asociace Hereckých Agentů si vás dovolujeme pozvat na panelovou diskusi s názvem Etika v procesu castingu v české audiovizi.

Akce proběhne úterý 21. 5. 2024 od 14.00 do 17.00 v prostorách Ministerstva kultury v Konírně Nosticova paláce v Praze.

Účelem diskuze je otevření problematiky etiky při obsazování herců pro odbornou veřejnost.

Panelovou diskuzi pořádá Asociace hereckých agentů společně s Hereckou asociací. Moderování se ujme Juliána Kamas z Krutartu a záznam debaty vyjde jako speciální díl renomovaného podcastu Pitch.cz.

Pozvání k diskusi přijali Selma Ročková (AHA), Marek Adamczyk (HA), Albert Čuba (herec a producent), Vojtěch Filčev (ARAS), Tomáš Mašín (režisér), Alois Ponížil (TV Nova), Kristýna Daňková (FTV Prima), Ondřej Beránek (producent Punk film), David Promberger (producent AdKolektiv), Soňa Ticháčková (Casting ST) a zástupce agentury CAST ME.

Vstup na akci je zdarma. Pro potvrzení účasti a rezervaci místa prosím vyplňte registrační formulář kliknutím zde.

Další aktivity Asociace