Tradiční setkání emeritních členů brněnských divadel

Tradiční setkání emeritních členů brněnských divadel se uskutečnilo ve čtvrtek 14. prosince 2023.

V klubu Městského divadla se nás sešlo 27 stálých členů plus dva hosté: Ondra Kepka a Igor Ondříček. Organizační trio Gry-Ku-Mi zajistili překvapivé (byť stále stejné) občerstvení (dvakrát tak drahé než vloni). Zde je na místě poděkovat Národnímu i Městskému divadlu za jejich finanční pomoc a podporu. I herecká asociace přispěla nějakou na občerstvení, za což jí budiž dík.

Přivítali jsme mezi nás dvě nové členky Jitku Skálovou a Stáňu Novotnou a bohužel se rozloučili s Jiřím Duškem. Je nás celkem 127 členů, ve žlutém tričku nejčastěji přítomného člena našich setkání i nadále jede Josef Borek se 18 účastmi (samozřejmě nepočítám pořadatele, ti jedou mimo soutěž, ti to mají „v popisu práce“).

Je ovšem nutno si postesknout, že přesto, že všech 127 členů dostává pravidelně pozvánky, je mezi námi 37 kolegů, kteří na naše setkání nezavítali ani jednou.

V roce 2023 oslavili kulatá výročí Josef Borek (80), Václav Cejpek (70), Olga Hegerová (90), Draha Hoffmannová (80), Hana Horká (70), Jaroslava Janská (80), Jarka Lichtnegelová (80), Břeťa Rychlík (65), Vlaďka Spurná-Šmukařová (70), Hanka Středová (70), Jaroslav Tuček (85), Bedřich Výtisk (70) a Libor Závislan (80).
Všem upřímně gratulujeme!!!

NASHLEDANOU V ČERVNU 2024